Το Bitcoin βυθίστηκε για τέταρτη συνεχόμενη συνεδρίαση!

bitcoin
Studio shot of a bitcoin physical golden coin leaning over a stack of euro coins. Bitcoin is a blockchain crypto currency

Το Bitcoin πέφτει στο χαμηλότερο επίπεδο από τον Φεβρουάριο, ακόμη και όταν οι μετοχές σημείωσαν ρεκόρ

Το Bitcoin βυθίστηκε για τέταρτη συνεχόμενη συνεδρίαση, μέρος ενός ευρύτερου selloff κρυπτονομισμάτων που έρχεται σε αντίθεση με τα πρόσφατα υψηλά ρεκόρ στις παγκόσμιες μετοχές.

Το ψηφιακό περιουσιακό στοιχείο υποχώρησε έως και 8,1% για να φτάσει στο χαμηλότερο επίπεδο από τον Φεβρουάριο, αλλάζοντας χέρια περίπου στα 54. 190 δολάρια στις 12:21 μ. μ. Παρασκευή στη Σιγκαπούρη.

Μικρότερα νομίσματα όπως το Ether, το XRP και το Cardano σημείωσαν πιο απότομες απώλειες σε ορισμένες περιπτώσεις ξεπερνώντας το 10%.

Οι κερδοσκόποι κρυπτογράφησης αντιμετωπίζουν επί του παρόντος μια σειρά προκλήσεων, συμπεριλαμβανομένης της φθίνουσας ζήτησης για αμοιβαία κεφάλαια διαπραγματεύσιμα στο χρηματιστήριο Bitcoin των ΗΠΑ, ενδείξεις ότι οι κυβερνήσεις διαθέτουν κατασχεθέντα διακριτικά και τον δύσκολο να αναλυθεί αντίκτυπο της πολιτικής ροής των ΗΠΑ.

Επιπλέον, οι διαχειριστές του αποτυχημένου ανταλλακτηρίου Mt. Gox επιστρέφουν σταδιακά ένα απόθεμα Bitcoin στους πιστωτές. Οι κερδοσκόποι είναι αβέβαιοι πόσα από τα 8 δισεκατομμύρια δολάρια θα καταλήξουν να πωληθούν. Ένα πορτοφόλι συνδεδεμένο με το Mt. Gox μετέφερε το token αξίας 2,7 δισεκατομμυρίων δολαρίων την Παρασκευή, σύμφωνα με την Arkham Intelligence.

Η συσχέτιση ξεφτίζει

Εν τω μεταξύ, ο δείκτης της MSCI Inc. για τις παγκόσμιες μετοχές κυμαίνεται κοντά σε υψηλό ρεκόρ και μια βραχυπρόθεσμη συσχέτιση 30 ημερών μεταξύ Bitcoin και δείκτη βυθίζεται. Το ερώτημα είναι εάν η αποστροφή κινδύνου στα κρυπτονομίσματα είναι μεμονωμένη ή προαναγγέλλει ένα προσεκτικό τρίμηνο και για τις βασικές επενδύσεις μετά από ένα ισχυρό πρώτο εξάμηνο για τις μετοχές

.”Υπάρχει απλώς μια γενική έλλειψη buzz στις αγορές κρυπτογράφησης αυτή τη στιγμή”, δήλωσε ο Stefan von Haenisch, επικεφαλής συναλλαγών στην OSL SG Pte. “Οι περισσότερες ειδήσεις που διαδίδονται επί του παρόντος, για παράδειγμα η πώληση του Mt. Gox, είναι πιο πτωτικής φύσης”.

Ο Von Haenisch δήλωσε ότι τα κρυπτονομίσματα χρειάζονται περισσότερα dovish notes για τη νομισματική πολιτική από την Federal Reserve, προσθέτοντας ότι «μία έως δύο μειώσεις επιτοκίων, σε συνδυασμό με την επέκταση του ισολογισμού της Fed, είναι δύο βασικά συστατικά που πραγματικά περιμένουν τα κρυπτονομίσματα».

Οι επενδυτές αναμένουν τα στοιχεία για τις θέσεις εργασίας στις ΗΠΑ αργότερα την Παρασκευή για τις τελευταίες ενδείξεις σχετικά με τις προοπτικές για την πολιτική της Fed. Οι ήπιες πρόσφατες οικονομικές εκθέσεις ενίσχυσαν την υπόθεση ότι η κεντρική τράπεζα των ΗΠΑ θα χαλαρώσει τις νομισματικές ρυθμίσεις τους επόμενους μήνες.

Το Bitcoin έφτασε στο υψηλότερο σημείο όλων των εποχών των 73. 798 δολαρίων τον Μάρτιο, ενισχυμένο από την απροσδόκητα ισχυρή ζήτηση για τα εναρκτήρια ETF των ΗΠΑ για το διακριτικό.

Οι εισροές έχουν έκτοτε υποχωρήσει, οδηγώντας το Bitcoin χαμηλότερα και ρίχνοντας ένα πλήγμα στην υπόλοιπη αγορά ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων.Οι εγκρίσεις για τα πρώτα ETF των ΗΠΑ για το Νο 2 token Ether εκκρεμούν, αλλά το ενδιαφέρον για τα προϊόντα θα μπορούσε να είναι μικτό εάν συνεχιστεί το selloff των κρυπτονομισμάτων.

Εκκαθαρίσεις

Ανοδικά στοιχήματα κρυπτονομισμάτων αξίας άνω των 800 εκατομμυρίων δολαρίων ρευστοποιήθηκαν τις τελευταίες τρεις ημέρες, μία από τις βαρύτερες τέτοιες ρευστοποιήσεις από τον Απρίλιο, σύμφωνα με στοιχεία της Coinglass.

«Η κακή ρευστότητα το Σαββατοκύριακο θα επιδεινώσει τυχόν κινήσεις που προκαλούνται από ρευστοποιήσεις, ακόμη και μικρές», δήλωσε η Caroline Mauron, συνιδρύτρια του παρόχου ρευστότητας ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων Orbit Markets. Εν τω μεταξύ, η επιστροφή των Αμερικανών επενδυτών από τις διακοπές της 4ης Ιουλίου θα πρέπει να συμβάλει στην επίτευξη κάποιας σταθερότητας, πρόσθεσε.

Οι χειριστές των ενεργοβόρων υπολογιστών που υποστηρίζουν το blockchain Bitcoin συνεχίζουν να απορροφούν το οικονομικό πλήγμα της λεγόμενης μείωσης κατά το ήμισυ του Απριλίου, η οποία περιόρισε τα νέα διακριτικά που λαμβάνουν για τη δουλειά που κάνουν.

Μια απάντηση από αυτούς τους εξορύκτες Bitcoin είναι να πουλήσουν μέρος του αποθέματός τους σε μάρκες. “Το εύρος των 51. 000-52. 000 δολαρίων είναι ζωτικής σημασίας, καθώς πολλοί εξορύκτες Bitcoin φτάνουν στο νεκρό σημείο για κερδοφόρα εξόρυξη”, δήλωσε ο Le Shi, επικεφαλής συναλλαγών στην εταιρεία ειδικής διαπραγμάτευσης και αλγοριθμικών συναλλαγών Auros

TATIANH ΣΑΓΙΕΧ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο