Το έργο του είναι μηδενικό… Ένα τεράστιο μηδέν! Τι έχει κάνει ο κ. Κοντόπουλος από όσα έλεγε; – Και τώρα θέλει να αφήσει το δικό του… αποτύπωμα;

Σύντροφοι συναγωνιστές, πλησιάζει η μέρα!

Τη Δευτέρα 8 Απριλίου ο κ. Κοντόπουλος θα εμφανιστεί μπροστά στους δημοσιογράφους για να τους ενημερώσει. Δεν έχει πει βέβαια τι τους θέλει και τους καλεί, αλλά από αυτά που διαβάζουμε δεξιά και αριστερά έχουμε καταλάβει, πως μάλλον θέλει να τους πει για τις αλλαγές στον Κανονισμό του Χρηματιστηρίου.

  • Βλέπετε, θέλει να αφήσει και αυτός το αποτύπωμa του αφού από τότε που ανέλαβε το έργο του είναι μηδενικό. Ένα τεράστιο μηδέν! Τι έχει κάνει ο κ.Κοντόπουλος από όσα έλεγε;

Έφερε εταιρείες στο Χρηματιστήριο; Όχι. Το Αεροδρόμιο το έβαλε η Κυβέρνηση όχι αυτός. Η αγορά ανέβηκε λόγω του κ. Κοντόπουλου; Όχι. Τα πεπραγμένα της Κυβέρνησης έφεραν την άνοδο. Μίλησε με επιχειρηματίες που είναι εκτός και κατάφερε να τους φέρει μέσα; Όχι.

  • Τι θέλει να κάνει; Να πετάξει έξω όσους δεν έχουν τη διασπορά που θέλει αυτός!
    Σε ποιο χρηματιστήριο ισχύει αυτό; Δεν ξέρουμε. Φαντάζουμε κάποιος θα ρωτήσει τη Δευτέρα.

Τι του έχουν πει οι χρηματιστές, ή οι επιχειρηματίες; Θα το μάθουμε τη Δευτέρα; Οι δημοσιογράφοι που θα πάνε λοιπόν τη Δευτέρα θα πρέπει να λάβουν απαντήσεις. Για να δούμε ποιοι θα ξεχωρίσουν με τις ερωτήσεις τους και ποιοι θα γράψουν αυτά που θα λέει το δελτίο τύπου.

  • Οι αλλαγές στον κανονισμό, αν ισχύσουν όσα έχουμε μάθει θα είναι μία μεγάλη τιμωρία για τους μικρομετόχους και θα δώσει την ευκαιρία σε κάποιους επιχειρηματίες να φάνε περισσότερα.

Θα βλάψει το θεσμό του Χ.Α. και δε θα αυξήσει τη ρευστότητα, όπως κάποιοι υποστηρίζουν, αφού δε θα απελευθερωθούν κεφάλαια. Θα χαθούν κεφάλαια!

Θέλει ο κ. Κοντόπουλος να κάνει τη διαφορά; Aς υποχρεώσει τους επιχειρηματίες να τις βγάλουν αφού υποβάλουν ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ. Εχει όμως τα… κότσια για κάτι τέτοιο; Αυτό θα ήταν το δικό του αποτύπωμα… Και θα τον τιμούσε!

Με τιμή

Κοντόπουλος

Ο Χούλιγκαν

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο