Τρεις strong buy μετοχές

Goldman

strong buy

Ο Screener Τεχνικής Ανάλυσης της TipRanks παρέχει στους επενδυτές όλα όσα χρειάζονται για να βρουν τις μετοχές που ταιριάζουν στη μοναδική επενδυτική στρατηγική τεχνικής ανάλυσης. Χρησιμοποιώντας το screener, εντοπίσαμε 3 μετοχές που είναι βαριά χαρτιά, οι οποίες θεωρούνται strong buy σύμφωνα τόσο με τη βαθμολογία τεχνικής ανάλυσης όσο και με τις αξιολογήσεις των αναλυτών της Wall Street.

Εδώ είναι οι μετοχές αυτής της εβδομάδας:

Linde (NASDAQ:LIN) – Η Linde είναι μια παγκόσμια εταιρεία βιομηχανικών αερίων και μηχανικής. Η μετοχή έχει συνολική βαθμολογία τεχνικής ανάλυσης Strong Buy. Οι αναλυτές συμφωνούν με αυτό το συναίσθημα, δίνοντας μια ομοφωνία με 12μηνη τιμή-στόχο που συνεπάγεται άνοδο σχεδόν 9%.

Visa (NYSE:V) – Η Visa παρέχει υπηρεσίες ψηφιακών πληρωμών. Η μετοχή έχει συνολική βαθμολογία τεχνικής ανάλυσης Strong Buy. Επιπλέον, η συναίνεση των αναλυτών και η 12μηνη συναίνεση ως προς την τιμή-στόχο υποδηλώνει άνοδο της τάξης του 8%.

Dexcom (NASDAQ:DXCM) – Αυτή η εταιρεία κατασκευάζει συστήματα συνεχούς παρακολούθησης της γλυκόζης για τη διαχείριση του διαβήτη. Η μετοχή έχει συνολική βαθμολογία τεχνικής ανάλυσης Strong Buy. Ομοίως, οι αναλυτές έχουν δώσει στη μετοχή της DXCM consensus rating, με τον 12μηνο στόχο τιμής τους να υποδεικνύει σχεδόν 8% άνοδο της μετοχής.

Πηγή: www.tipranks.com

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο