Τζον Πόλσον στο Capital.gr: Η Ελλάδα θα αναπτύσσεται για δεκαετίες αν συνεχίσει τις μεταρρυθμίσεις

NEW YORK, USA - JUNE 20: Wall Street in New York city, USA with its American Flags and street signs on June 20, 2009 in Manhattan, New York, USA.

Συνέντευξη στην Ελευθερία Κούρταλη

Ισχυρή “ψήφο εμπιστοσύνης” στην Ελλάδα, το Χρηματιστήριο Αθηνών, τις ελληνικές τράπεζες καθώς και την κυβέρνηση δίνει, με συνέντευξή του στο Capital.gr ο Αμερικανός μεγαλοεπενδυτής Τζον Πόλσον.

Η ιστορία του κ. Πόλσον στην Ελλάδα, όπως είναι γνωστό, ξεκίνησε πριν από αρκετά χρόνια, καθώς επέλεξε να επενδύσει στη χώρα μας την πολύ δύσκολη περίοδο των μνημονίων, με τοποθετήσεις σε ελληνικές τράπεζες – ένα στοίχημα το οποίο αποδείχθηκε δύσκολο. Ωστόσο σήμερα, με την Ελλάδα να έχει ανέβει πολλά επίπεδα στην σκάλα των επενδυτικών αξιολογήσεων – από το junk που κατρακύλησε το 2010, στην επενδυτική βαθμίδα πλέον- έχει πολλούς λόγους να αισιοδοξεί.

Ο έμπειρος επενδυτής ο οποίος σύμφωνα με αναφορές βρίσκεται υψηλά στις προτιμήσεις του Ντόναλντ Τραμπ ως ο επόμενος υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ εάν ο ίδιος εκλεγεί τον Νοέμβριο, επισημαίνει στο Capital.gr πως οι ισχυρές επιδόσεις και η υπεραπόδοση της ελληνικής οικονομίας θα συνεχιστούν, ενώ παρά τις ήδη εντυπωσιακές επιδόσεις που καταγράφει τα τελευταία χρόνια, θεωρεί πως το ελληνικό χρηματιστήριο εξακολουθεί να είναι υποτιμημένο και προσφέρει σημαντικές επενδυτικές ευκαιρίες.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ

https://www.capital.gr/forum/thread/8015713/?messageId=8015713

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο