Τζώρτζης Κουτσολιούτσος: Η εταιρεία «ήταν ενός ανδρός αρχή»

Η εταιρεία «ήταν ενός ανδρός αρχή», υποστήριξε στην αρχή της απολογίας του ο κατηγορούμενος. Είπε ότι όσες ιδέες κι αν είχε και όσο και αν ήθελε να προσφέρει, «δεν ακουγόταν».

«Στη Folli Follie δεν μπορούσα ούτε να τελειώσω τη φράση μου… Δεν έβλεπα τον εαυτό μου στο μέλλον να συνεχίζει με αυτό το brand», είπε στην έναρξη της απολογίας του ο Τζώρτζης Κουτσολιούτσος, αναφερόμενος στον πατέρα και συγκατηγορούμενό του.

Τζώρτζης Κουτσολιούτσος

Ο Τζώρτζης Κουτσολιούτσος είπε απολογούμενος πως μετά την είσοδο της εταιρείας στο Χρηματιστήριο, όπου φάνηκαν τα καλά αποτελέσματα που είχε πετύχει μέχρι τότε η Folli Follie, ήρθε μία πρόταση που αξιοποιήθηκε από τον ίδιο: «Μέσα σε αυτό το πλαίσιο και ενώ όλοι στην Ελλάδα μας ήξεραν, έγινε μια πρόταση για ιδιωτικοποίηση καταστημάτων αφορολόγητων ειδών», είπε ο κ. Κουτσολιούτσος, λέγοντας ότι μπήκε στο Διοικητικό Συμβούλιο των ΚΑΕ και εκεί «άρχισα να διοχετεύω όλη μου την ενέργεια. Για να είσαι στο αεροδρόμιο πρέπει να είσαι μια γνωστή μάρκα. Οι ταξιδιώτες είναι διεθνείς. Αυτή η εργασία μου, όλη αυτή η προσπάθεια, μας έφερε σε επαφή με μεγάλους οίκους του εξωτερικού».

Ο γιος του ιδρυτή του Ομίλου που κατέρρευσε το 2018, στην αρχή της απολογίας του αναφέρθηκε στις σπουδές του και στην εισαγωγή του στο δημιούργημα του πατέρα του, αλλά και ειδικότερα στην ενασχόλησή του με την εταιρεία. Η απολογία του Τζώρτζη Κουτσολιούτσου διακόπηκε για αύριο, οπότε και αναμένεται να αναφερθεί στα πεπραγμένα του κλάδου της Ασίας, που έδωσαν το πλήγμα στον Όμιλο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο