Βρε παιδιά, τι γίνεται εδώ; Εισαγγελέας δεν υπάρχει να τους μαζέψει; (του Παύλου Στράνα)

  ÓôñáôéùôéêÞ Üóêçóç «Ðáñìåíßùí 2015» ðáñïõóßá ôïõ ðñùèõðïõñãïý ÁëÝîç Ôóßðñá êáé ôïõ õð. ¶ìõíáò ÐÜíïõ ÊáììÝíïõ, ÐáñáóêåõÞ 9 Ïêôùâñßïõ 2015. (EUROKINISSI/ÃÉÙÑÃÏÓ ÊÏÍÔÁÑÉÍÇÓ)

  Διαβάζω τις δηλώσεις Καμένου… Ότι ο Τσίπρας υπέγραψε τις Πρέσπες, γιατί …του υποσχέθηκαν το Νόμπελ Ειρήνης; Αγωνίζομαι να πιστέψω ότι γι αυτό το λόγο χαρίσαμε στους Σκοπιανούς, γλώσσα και εθνότητα.. Αλλά πριν το πιστέψω έρχεται το άλλο.

  • Τηλέφωνο Καμένου- Ομπάμα.
   «Σου δίνω Ομπάμα την Σούδα, την Αλεξανδρούπολη και ότι άλλο θέλεις, αρκεί να τους πείσεις να μη πετάξουν την Ελλάδα έξω από το ευρώ.».
   Και πριν χωνέψω αυτό έρχεται και τρίτο. «Μη με πιέζετε, γιατί θα βγάλω μηνύματα και βίντεο»!!!

  ΒΡΕ παιδιά, τι γίνεται εδώ; Εισαγγελέας δεν υπάρχει να τους μαζέψει;
  Ο ένας, αν αληθεύουν οι καταγγελίες Καμένου, υπογράφει τις Πρέσπες, με ιδιοτελή σκοπό το προσωπικό του όφελος, απόκτησης ενός βραβείου Νόμπελ.

  • Δεν είναι αυτό παράβαση καθήκοντος;
   Δεν είναι χρήση δημοσίου αξιώματος, για ίδιον όφελος;
   Δεν είναι πρόκληση βλάβης του Δημοσίου για ίδιον όφελος
   ;

  Μα και ο άλλος; Δεν είναι παράβαση καθήκοντος ή συμφωνία παράδοσης Ελληνικών βάσεων, χωρίς προηγούμενη απόφαση του Ελληνικού Κοινοβουλίου; Τι μοίραζε με τον Ομπάμα; Τα χωράφια του παππού του; Δεν είναι διάπραξη του αδικήματος του εκβιασμού η φράση, μη με πιέζετε γιατί θα βγάλω μηνύματα και βίντεο;

  • Μα πάνω απ όλα, αυτά τα μηνύματα, και τα βίντεο που προφανώς έχουν να κάνουν με τη δράση δημοσίων προσώπων που κατέχουν κυβερνητικές θέσεις, δεν αποτελούν κτήμα, και περιουσία του Ελληνικού λαού; Δεν ήταν ιδιώτες αυτοί οι κύριοι στις Βρυξέλλες, κυβερνητικοί αξιωματούχοι ήταν.

  Δεν πρέπει κάποιος εισαγγελέας, να τα ζητήσει από τον κ. Καμένο, τουλάχιστον για να διαπιστώσει αν περιέχονται σε αυτά, ποινικά ή άλλα αδικήματα;
  Γιατί αν ο κ. Καμένος έχει βίντεο, που να περιέχει ομολογία παράνομης συναλλαγής, τότε τα αδικήματα που θα ανακαλύψει ο εισαγγελέας θα διατρέχουν όλο τον ποινικό κώδικα και τα ειδικά δικαστήρια θα έχουν πολύ δουλειά.

  • Πάντως , όσο σκέπτομαι ότι την ώρα που αυτοί καλοτρώγανε στα στέκια των Βρυξελλών, και ονειρευόντουσαν Νόμπελ, εμείς τρέχαμε από ΑΤΜ, σε ΑΤΜ, να βρούμε κάποιο που να έχει λεφτά, μπας και πάρουμε τα 60 ευρώ που επιτρεπόταν να πάρουμε, με πιάνει πανικός.

  Όμως ας μη ρίχνουμε όλο το βάρος σ αυτούς, γιατί κάποιος τους ψήφισε για να βρεθούν στη θέση να μας κυβερνάνε. Και αυτός ο κάποιος εξακολουθεί να βρίσκεται ανάμεσα μας, υποστηρίζοντας συνήθως ότι, «εγώ πάντως δεν τους ψήφισα»…

  • Και τώρα που το δέντρο έπεσε, δεν πρόκειται να βρούμε ούτε τους μισούς από εκείνους τους ψηφοφόρους που μας τους φόρτωσαν το 2015. Κάτι σαν το Πολυτεχνείο το 1973, που αν ρωτήσεις τους Έλληνες, θα σου πουν πάνω από 9.000.000 από αυτούς ότι «ήμουν κι εγώ εκεί».

  Τέτοιος λαός, τέτοιες εξουσίες, αλλά τουλάχιστον, ας υπάρξουν εισαγγελείς εν Αθήναις.

  Παύλος Στράνας

  Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
  Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο