Ξένες Αγορές: Η ατζέντα της εβδομάδας (Τρίτη 5/3- Παρασκευή 8/3) – Εξωτερικού…

Στο επίκεντρο η μισθοδοσία του μη αγροτικού τομέα την Παρασκευή

Στο εξωτερικό σήμερα Τρίτη αναμένουμε ην ανακοίνωση του μεταποιητικού δείκτη PMI για τον Φεβρουάριο σε Ευρωζώνη και ΗΠΑ, ενώ το απόγευμα στις 17.00 σειρά έχει ο δείκτης υπηρεσιών PMI στις ΗΠΑ για τον ίδιο μήνα. Η Bayer ανακοινώνει οικονομικά αποτελέσματα.

Την Τετάρτη το απόγευμα ανακοινώνεται η μεταβολή στις θέσεις εργασίας του ιδιωτικού μη αγροτικού τομέα για τον Φεβρουάριο στις ΗΠΑ, η απόφαση της Κεντρικής Τράπεζας του Καναδά για τα επιτόκια του καναδικού δολαρίου, καθώς και οι κενές θέσεις εργασίας που υπήρχαν την τελευταία εργάσιμη του Ιανουαρίου. Από πλευράς οικονομικών αποτελεσμάτων, σειρά έχει η Telecom Italia.

Την Πέμπτη το πρωί δημοσιεύονται οι εργοστασιακές παραγγελίες της Γερμανίας για τον Ιανουάριο, ενώ στις 15.15 ανακοινώνεται η απόφαση της ΕΚΤ για τα επιτόκια του ευρώ (τρέχον επιτόκιο 4%). Οικονομικά αποτελέσματα ανακοινώνουν οι Lufthansa και Merck.

Την Παρασκευή το πρωί σειρά έχει η ανακοίνωση της βιομηχανικής παραγωγής και του δείκτη τιμών παραγωγού της Γερμανίας για τον Ιανουάριο, ενώ νωρίς το απόγευμα δημοσιεύεται στις ΗΠΑ ο δείκτης για τη μισθοδοσία του μη αγροτικού τομέα, ταυτόχρονα με τον δείκτη ανεργίας στις ΗΠΑ για τον Φεβρουάριο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο