Η 60χρονη δικηγόρος που θέλει να γίνει η γηραιότερη Μις Υφήλιος-

Η 60χρονη δικηγόρος που θέλει να γίνει η γηραιότερη Μις Υφήλιος

ία 60χρονη δικηγόρος από την Αργεντινή έχει μαγνητίσει τα βλέμματα των συμπατριωτών της, απέχοντας ένα βήμα πριν γράψει ιστορία, ελπίζοντας να γίνει η γηραιότερη νικήτρια του τίτλου της Μις Υφήλιος.

Όπως μεταφέρει η New York Post, η Alejandra Rodriquez στέφθηκε Miss Universe Μπουένος Άιρες την Τετάρτη (24/4) για το δικαίωμα να εκπροσωπήσει την περιφέρεια στον εθνικό διαγωνισμό τον Μάιο.

Όταν η διοργάνωση αποφάσισε πέρυσι ότι οι γυναίκες μεταξύ 18 και 73 ετών είχαν δικαίωμα να διαγωνιστούν ανεξάρτητα από οποιονδήποτε άλλο παράγοντα, αναζωπυρώθηκαν και οι ελπίδες της Rodriguez.

Τα μυστικά ομορφιάς της Μις Μπουένος Άιρες

Η αύξηση του ανώτατου ορίου ηλικίας ανακοινώθηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο και θα εφαρμοστεί για πρώτη φορά για τον διαγωνισμό του 2024. Μέχρι πρότινος, η γηραιότερη διαγωνιζόμενη που διεκδίκησε τον τίτλο της Μις Υφήλιος, κέρδισε τον διαγωνισμό σε ηλικία 28 ετών το 2022.

Η νέα Μις Μπουένος Άιρες εργάστηκε ως δημοσιογράφος μετά το λύκειο, πριν σπουδάσει νομικά και γίνει νομική σύμβουλος σε νοσοκομείο. Με εμφάνιση που εξακολουθεί να «καίει» καρδιές, η Alejandra λέει ότι το μυστικό της είναι ο υγιεινός τρόπος ζωής.

«Το βασικό είναι να έχεις μια υγιεινή ζωή, να τρως καλά, να έχεις σωματική δραστηριότητα», είπε σε τοπικό μέσο. «Φυσιολογική φροντίδα, τίποτα το εξαιρετικό, αλλά και λίγα “καλά γονίδια”», δήλωσε.

Η Rodriquez λέει ότι γυμνάζεται τρεις φορές την εβδομάδα, κυρίως περπατώντας και κάνοντας τζόκινγκ, «Δεν το πάω στα άκρα», λέει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο