24.4.2024-ΧΑΑ: Αποθέωση αξιοπιστίας και αξιοσύνης- Τα σπάνια αρώματα μπαίνουν σε μικρά μπουκαλάκια- Θα μιλήσουν και οι μουγγοί- Κάτι θα ξέρετε παραπάνω

 • ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ, ότι όπως τα καλά έχουν προεξοφληθεί έτσι ακριβώς συμβαίνει και με τα κακά…

ΣΑΡΑΝΤΗΣ: Νέα ιστορικά και γλυκιά δικαίωση- εκδίκηση για τους – και από τους δύο μεγαλομετόχους. ΑΠΟΘΕΩΣΗ αξιοπιστίας και ΑΞΙΟΣΥΝΗΣ όλα αυτά τα χρόνια που διαπραγματεύονται στο ΧΑΑ. Μαραθώνιος γαρ και όχι φαστ τρακ εντυπώσεων άλλωστε, η όλη διαδικασία στις Αγορές.

 • ΚΑΙ ΚΛΑΜΑ οι ΣΟΡΤΑΚΗΔΕΣ!! Τους είχαμε πάντως προειδοποιήσει και έχουμε ήσυχη την συνείδηση μας. Πάνε γυρεύοντας τα άτομα, εδώ και αρκετά τέρμινα.

ΑΜ οι… Φουσκαδόροι ας πρόσεχαν, όπως και τι και ποιους διαβάζουν. Απίστευτες οι γραφές τους… ΟΙΚΤΟΣ για αυτούς που τους πιστεύουν (ανίκητη η ανθρώπινη βλακεία)

 • ΟΥΚ ΕΝ ΤΩ…ΠΟΛΛΩ ΤΟ ΕΥ… Και τα σπάνια αρώματα μπαίνουν σε μικρά μπουκαλάκια. Μπορεί τώρα να μην κάνουν πράξεις, αλλά πως να κάνουν αφού δεν υπάρχουν και σοβαροί πωλητές.

1000% βέβαιο ότι όταν έρθει η σειρά τους θα μιλήσουν και οι μουγγοί. Εδώ μίλησαν στην ΚΟΥΑΛ, στην ΛΑΒΙ, στην ΔΟΜΙΚΗ κι αλλού κι αλλαχού etc etc

 • TA ONOMATA τους τα έχω γράψει, αλλά τα σνομπάρετε, κάτι θα ξέρετε παραπάνω (γέλια, πολλά γέλια) – Αλλωστε δικαίωσαν πανηγυρικά τους άσπονδους… φίλους μας οι ΠΡΟΦ, ΕΚΤΕΡ, ΔΟΜΙΚ, ΕΣΥΜΒ, ΒΙΟΣΚ, ΠΠΑΚ, ΚΑΡΤΖ, ΙΝΤΕΚ, ΕΝΤΕΡ, ΠΕΡΦ, ΕΠΣΙΛ, ΙΝΤΚΑ, ΙΝΛΟΤ, ΙΝΚΑΡ, ΜΟΝΤΑ κλπ κλπ…

προεξοφληθεί

ΧΩΡΑ ΑΠΟΔΟΣΗ % Spread vs BUND
ΕΛΛΑΔΑ 3,46 +0,93
ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ 3,16 +0,63
ΙΣΠΑΝΙΑ 3,31 +0,78
ΙΤΑΛΙΑ 3,87 +1,34

ΠΡΟΝΤΕΑ(Ι): Η Εσωτερική Αξία (NAV) του Ομίλου την 31η Δεκεμβρίου 2023 ανήλθε σε €1.505,8 εκατ. ή €5,89 ανά μετοχή έναντι €1.475,2 εκατ. και €5,77 ανά μετοχή αντίστοιχα την 31η Δεκεμβρίου 2022 σημειώνοντας αύξηση 2,1%.

 • ΠΡΟΝΤΕΑ(ΙΙ): Υπάρχουν αγοραστές στα… 7,8000 ενώ ο πρώτος πωλητής βρίσκεται στα 8,0000 ευρώ. ΕΙΠΑΜΕ… τα πάντα τα καθορίζουν στο 75% των περιπτώσεων οι μεγαλομέτοχοι.

προεξοφληθεί

QUEST Συμμετοχών: Προτείνει στην Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων την έγκριση διανομής μερίσματος που ανέρχεται στο μικτό ποσό των 0,22 ευρώ (ήτοι ευρώ 0,2090 καθαρό μετά την παρακράτηση φόρου 5%) ανά μετοχή.

  • Ημερομηνία αποκοπής δικαιώματος διανομής μερίσματος την Τρίτη 25 Ιουνίου 2024

IDEAL HOLDINGS: Τα κέρδη από την διάθεση της συμμετοχής αναμένεται να υπερβούν τα € 60 εκατ., ποσό το οποίο θα οριστικοποιηθεί κατά την ημερομηνία ολοκλήρωσης της Συναλλαγής και η Εταιρεία θα ενημερώσει σχετικά το επενδυτικό κοινό με νεότερη της ανακοίνωση.

Ideal Holdings: Το κεφαλαιακό κέρδος που θα καταγραφεί υπερβαίνει τα 60 εκατ. ευρώ

προεξοφληθεί

 1. ΒΙΟΧΑΛΚΟ
 2. ΕΛΧΑ
 3. ΤΕΧΝΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ 
 4. HELLENiQ ENERGY
 5. IDEAL HOLDINGS (μαζί της από τα ιστορικά χαμηλά)

προεξοφληθεί

 1. ΛΑΝΑΚΑΜ: ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ της και μόνο αξίζουν τα διπλά…
 2. ΛΕΒΕΝΤΕΡΗΣ: ΙΔΑΝΙΚΟΣ ΓΙΑ ΕΜΜΕΣΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Η ΕΙΔΗΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Άνοιξε το βιβλίο προσφορών για το νέο 30ετές ομόλογο, τον δεύτερο τίτλο τέτοιας διάρκειας που έχει εκδοθεί από το 2021, και που αποτελεί τη δεύτερη “μεγάλη” έξοδο της Ελλάδας στις αγορές για φέτος έπειτα από το 10ετές που εκδόθηκε τον Ιανουάριο, ενώ ακολούθησαν πολλές επανεκδόσεις υφιστάμενων τίτλων μέσω δημοπρασίας και οι οποίες θα συνεχιστούν σε όλη τη διάρκεια του 2024.

 • Το αρχικό επιτόκιο διαμορφώθηκε στο mid swap (που ήταν στις 255 μ.β όταν δόθηκε το guidance) +175 μ.β. δηλαδή στο 4,3% περίπου, ενώ την όλη διαδικασία της κοινοπρακτικής έκδοσης έχουν αναλάβει να “τρέξουν” οι BNP Paribas, BofA Securities, Deutsche Bank, Goldman Sachs Bank Europe, JP Morgan και Τράπεζα Πειραιώς.

Ο τίτλος έχει ημερομηνία λήξης στις 15 Ιουνίου 2054, ενώ στόχο είναι η άντληση 2-3 δισ. ευρώ – ανάλογα με το πώς θα κινηθούν οι προσφορές – και το επιτόκιο αναμένεται να διαμορφωθεί πάνω από το 4%.

**************

προεξοφληθεί

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο