30.4.2024- ΧΑΑ: “Μη εν πολλοίς ολίγα λέγε, αλλ` εν ολίγοις πολλά”

Nέα ιστορικά υψηλά αν συνυπολογιστεί το διάστημα από τότε που άλλαξε έδρα η TITC (+2,60%). Σε νέα ιστορικά υψηλά η μετοχή της Σαράντης (+1,36%), της  Cenergy (+3,70%) και της Jumbo (+1,81%).

TITC

Σε υψηλά 8ετιας οι Ευρωσύμβουλοι (+8,66%). Το δίδυμο των επικεφαλής της διοίκησης, συνώνυμο της επιτυχίας και της αξιοπιστίας, την (καθ)οδηγεί ολοένα και υψηλότερα.

  • ΟΠΩΣ ξάφνιασε χθες η ΕΣΥΜΒ, έτσι ξαφνικά εκτιμούμε ότι θα κινηθεί και η UNIBIOS. Ενα δίδυμο που δεν μας πρόδωσε από την στιγμή που το συγκαταλέξαμε στις ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ μας από τα πολύ πολύ χαμηλά τους. Μάλιστα η ΕΣΥΜΒ τότε διαπραγματευόταν στην ΥΠΟ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ κατηγορία.

ΑCAG: Για να δούμε τώρα, αν οι επαγγελματίες που την αναλαμβάνουν στα τερματικά θα φανούν αντάξιοι του ονόματος τους που το έχουν ανεβάσει στα ύψη με τις συνεχείς επιτυχίες τους…

***

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ με χαλάει πάρα πολύ, το να βγαίνουν και να χτυπούν διϋλίζοντας τον κώνωπα μικρές και μικρομεσαίες εταιρείες την στιγμή που οι ίδιες πέννες κωφεύουν κυριολεκτικά σε πολλές χοντράδες ΜΕΣΑΙΩΝ και ΜΕΓΑΛΩΝ.

  • ΚΙ ΑΥΤΟ επειδή οι μεν είναι πολύ εύκολος στόχος στο να επιδεικνύουν ότι παράγουν έργο προφυλάσσοντας τον αναγνώστη τους, ενώ οι δε είναι οι προστατευόμενες τους για ευνοήτους λόγους.

ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ μιλάμε για αστείες παρατηρήσεις στη 1η των περιπτώσεων και για πολύ μεγάλες παραλείψεις στη δεύτερη. Ωπα βρε παιδιά, κάντε λίγο κράτει.

***

AS.CO: Πολύ καλό το 2023 από όποια πλευρά κι αν το κοιτάξεις. Κάποια στιγμή θα πρέπει ο μεγαλομέτοχος να αντιληφθεί ότι η μετοχή του δεν είναι χειροβομβίδα έτοιμη να εκραγεί!

ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ – ΧΡΗΣΗ 2023: Κεραμίδας συνέχεια…

ΜΑΘΙΟΣ: Κάθε πέρυσι και καλύτερα… Τι να πρωτοσχολιάσει κανείς εδώ…

ΧΑΙΔΕΜΕΝΟΣ: Αυτός έχει καταντήσει ΚΑΤΑΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ… Αγνοεί την λέξη ΚΕΡΔΟΣ κι αυτή της ΒΕΛΤΙΩΣΗ εδώ και (15) τουλάχιστον χρόνια.

ΚΟΥΑΛ: Για να δικαιολογήσει την τρέχουσα αποτίμηση απαιτούνται αρκετά…

ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ: Θα σας την αναλύσουμε αύριο…

ΟΛΥΜΠ- ΚΤΗΛΑ – ΕΛΑΣΤΡΟΝ: Κι αυτές αύριο..

ΕΛΑΣΤΡΟΝ: Δύσκολοι καιροί για τον κλάδο, ερωτηματικό αν θα καταφέρουν οι εταιρείες τους να αντιστρέψουν την εικόνα τους στη τρέχουσα χρήση. Η συγκεκριμένη πάντως έχει λίπος αρκετό… Και μεγάλη περιουσία.

ΜΕΒΑΚΟ: Δεν εμφανίζει διαφορές με το 2022. Υπό εξέταση κι αυτή.

ΙΛΥΔΑ: Ελκυστική η αποτίμηση της, με σημαντικό έως κραυγαλέο discount έναντι των άλλων εταιρειών του κλάδου της. 

****

ΔΟΜΙΚΗ ΚΡΗΤΗΣ: Θεμελιωδώς και συγκριτικά με την ΕΚΤΕΡ μπορούμε άνετα να κάνουμε λόγο για την ΝΥΧΤΑ με την ΗΜΕΡΑ… Εχει βελτιώσει τα μεγέθη του, αλλά η αποτίμηση είναι 73,5 εκατ., με πωλήσεις 20,8 εκατ., κέρδη 1,9 εκατ. και ΚΑΘΑΡΗ ΘΕΣΗ 13 εκατ. ευρώ.

  • ΔΟΜΙΚΗ: Από την στιγμή όμως που εμφανίζει τέτοια εικόνα εξαιρετικής πορείας στα τερματικά μας και για πολλά ΤΕΡΜΙΝΑ, ΤΌΤΕ ΠΕΡΙΤΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ.

TITC

TITC

****

ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗΣ: ΕΥΦΗΜΟΣ ΜΝΕΙΑ και ΑΞΙΟΣ ΠΟΛΛΩΝ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΩΝ, χωρίς να χρειάζονται σχόλια. Με τον τρόπο του εξέθεσε πολλούς, πάρα πολλούς…

TITCTITC

TITC

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο