ΚΑΙΡΟ ΜΕΖΖ: ΕΠΕΙΔΗ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΩΡΑ…ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ!!! του Ηρακλή Α. Σωτηράκη 

ΚΑΙΡΟ ΜΕΖΖ: ΕΠΕΙΔΗ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΩΡΑ…ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ!!!
του Ηρακλή Α. Σωτηράκη 
Αισίως το ΚΑΙΡΟ, πλησιάζει το ιστορικό υψηλό του, στα 0,467, οπότε είναι σχεδόν βέβαιο ότι όσοι είχαν αγοράσει σ αυτές τις τιμές, θα νομίσουν ότι βρήκαν ευκαιρία για να βγουν από το χαρτί.
  • Να θυμίσουμε ότι το ΚΑΙΡΟ, όταν είχε ξαναβρεθεί σ αυτή την τιμή ήταν αποτιμημένο στα 53 εκατομμύρια, και σήμερα επισήμως είναι αποτιμημένο στα 173 εκατομμύρια. Συνεπώς άλλο χαρτί αγοράσατε στο 0,467 όταν το αγοράσατε, και …άλλο χαρτί θα πουλήσετε τώρα ……ΑΝ το πουλήσετε.
Η ανάλυση της αξίας του, έχει γίνει από άλλους ειδικότερους εμού , προεξάρχοντος του …Αρχιεπισκόπου πασών των ΜΕΖΖ (ΟΑΚ), εγώ απλά θα επισημάνω ότι αφού η εκτιμητέα τιμή του με την παλαιά κεφαλαιοποίηση ήταν 0,19, αυτό σημαίνει ότι η αντίστοιχη τιμή με τη νέα κεφαλαιοποίηση είναι 0,57.
  • Άρα, όταν η εκτιμητέα τιμή του ήταν 0,19, στο χρηματιστήριο η τιμή του είχε φτάσει 0,467, τώρα που η τιμή του είναι 0,57, ποια είναι η αντίστοιχη τιμή, της τιμής 0,467 στην οποία είχατε αγοράσει; Κρατηθείτε. Ένα ευρώ και σαράντα λεπτά!!!!
Όταν το ΚΑΙΡΟ είχε φτάσει στα 0,467 ποιος ήταν ο λόγος της μεγάλης ανόδου; Ο λόγος ήταν ότι υπήρχε φήμη ότι οι τράπεζες θα επαναγοράσουν τα κόκκινα δάνεια και άρα τα σένιορ ομόλογα θα πληρωθούν γρήγορα, και τότε το ΚΑΙΡΟ ειδικά, θα πληρώσει αναδρομικούς τόκους 4 ετών!!!
  • Αυτό υπάρχει στον ορίζοντα;;; Όχι μόνο υπάρχει αλλά όπως έγραψε και ο ΟΑΚ, μόλις χθες, το βλέπει να ξεκινάει τέλος του 24, συνεπώς η αιτία που είχε ανεβάσει το ΚΑΙΡΟ, από τα 0,19 στα 0,467, όχι μόνο υφίσταται ακέραια, αλλά ενισχύεται κιόλας.
ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ με το λόγο που ανεβάζει τώρα το ΚΑΙΡΟ, που είναι η αναπροσαρμογή της κεφαλαιοποίησης του. Αντιληπτόν; Τώρα θα μου πείτε, έτσι θα πηγαίνει συνέχεια, με συνεχή λιμιτ απ;
  • Πιστεύω πως όχι, είναι προφανές ότι η πιθανότητα να πισωγυρίσει, όταν τα κέρδη είναι πολλά και σε σύντομο χρονικό διάστημα, είναι μεγάλη. Δεν ξέρω αν θα το ξαναδούμε στα 0,343 που υπάρχει το πρώτο μεγάλο gap, το βέβαιο είναι πως αν δεν προκύψουν γεωπολιτικά γεγονότα, θα το δούμε πάνω από 1 ευρώ.
Φυσικά, άποψη εκφράζουμε, ΚΑΙΡΟ έχουμε, και δεν προτρέπουμε σε αγορά, πώληση η διακράτηση.
Απλά θυμίζουμε ότι κάποτε, πριν από λίγα χρόνια και ο ΜΥΤΙΛ είχε 6 ευρώ, και τότε ακούγαμε φωνές, για ….υπεραγορασμένες περιοχές, και για επερχόμενη καταστροφή της χώρας κλπ κλπ.
Η.Α.Σ.  
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο